Heerenveen sluit zich aan bij de Hogenood App

17 september 2020 / door Programma Centrum Heerenveen

Iedereen moet naar het toilet, maar sommige mensen vaker dan anderen. Bijvoorbeeld vanwege een (chronische) aandoening. Dan is het fijn dat je weet waar je terecht kunt als de nood hoog is. Heerenveen is een gastvrije gemeente. Ook het openstellen van toiletten hoort hier bij.
De openbare en opengestelde toiletvoorzieningen is één van de voorstellen uit de G1000 en onderdeel van het Programma Centrum Heerenveen.

De HogeNood app is de betrouwbaarste toilet applicatie in Nederland. Met meer dan 9.500 gecontroleerde locaties kunt u volledig op de app vertrouwen. Het is dan ook geen toeval dat de app meerdere malen in de prijzen is gevallen in zowel binnen- als buitenland.

Hoge nood 2 foto Max van Gelder