Nieuwe Wijkraad Centrum

Nieuwe Wijkraad Centrum in oprichting

Op 6 december was er een overleg van een aantal actieve centrumbewoners samen met de opbouwwerker van Caleidoscoop en de wijkmanager van de gemeente. Het doel van de bijeenkomst was om te komen tot een soort wijkvertegenwoordiging van bewoners in het centrum. En om te kijken hoe we de bewoners van het centrum beter kunnen bereiken met informatie en andersom. Bij dit overleg waren vertegenwoordigers aanwezig van de Hoofdbrug, Commandeurstraat, Hiddingastraat, Veilingstraat, Herenwal, Trambaan.

Tijdens het overleg is besloten om dit overleg met enige regelmaat voort te zetten en te proberen van alle delen in het centrum een of twee vertegenwoordigers aan het overleg toe te voegen. Misschien lukt het dan om op termijn weer een soort wijkraad op te richten.

Vindt u het ook belangrijk dat uw straat, flat, deelgebied in het centrum wordt gehoord en signalen af te geven over leefbaarheid in het centrum ? Of heb je onderwerpen die je graag wilt bespreken? Neem dan contact op met de opbouwwerker van Caleidoscoop, Ellen Akkerman,  06 523 276 83 of e.akkerman@caleidoscoopheerenveen.nl