Hoe ging het 19 april in Fean Plaza?

Top om te zien hoe veel mensen aanwezig waren. Qua aanmeldingen lag het aantal nog iets hoger, maar het is altijd zo dat mensen op het laatste moment toch niet kunnen. Op 31 mei is er weer een kans ….

Na een welkom van Sybrig Sytsma, wethouder en Jeroen de Vries, voorzitter G1000 Monitorgroep beet Andre Gout als stedenbouwkundige van de gemeente het spits af. Om zo nog even te laten zien wat de achtergrond was en waar we graag naar toe willen.

Projectleider Mischa de Gier stelde een paar vragen aan het gezelschap waaruit bleek wat de belangrijkste onderwerpen voor de aanwezigen waren.

Na een korte koffiepauze nam Jeroen Marseille van bureau Marseille de aanwezigen mee in ideeën en mogelijkheden. Hij is ook degene die straks van alle opgehaalde suggesties schetsontwerpen maakt.

Op iedere tafel lagen tekeningen van de verschillende straten en ook wat afbeeldingen van verschillende stijlen; klassiek, modern, groen en water. Allemaal om de creativiteit een beetje te kietelen. Per tafel zaten tussen de 6 en 10 mensen, bewust door elkaar gehusseld. Dus niet alle ondernemers bij elkaar of alle bewoners.

Er werd met elkaar gesproken en naar elkaar geluisterd, getekend en geschreven en zo een hoop informatie verzameld.

De toeter gaf aan dat er ‘alweer’ 10 minuten voorbij was ;-).

Op 31 mei gaan we verder met de plannen voor het winkelgebied. Dan zien we wat schetsontwerpen en kijken we naar de mogelijkheden. Fijn als u er weer bij wilt zijn.