Nieuwsbrief kijkje in hoogste woontoren tijdens Dag van de Bouw

Zaterdag 8 juni van 10.00 tot 16.00 uur opent de woontoren op het Burgemeester Kuperusplein zijn deuren tijdens de Dag van de Bouw. U kunt dan de skyline van Heerenveen vanaf 52 meter hoogte op de 15e etage bewonderen. Op deze verdieping geeft de gemeente Heerenveen, waaronder wethouder Sybrig Sytsma, een inkijkje in de plannen voor het centrum. De gemeente streeft ernaar om het centrum bruisender, groener, functioneler en toekomstbestendiger te maken. De hele nieuwsbrief kunt u hier lezen.

Let op: onderaan deze nieuwsbrief vindt u een link naar een filmpje. Dit is nog de oude versie. Er wordt gewerkt aan een nieuwe versie die binnenkort beschikbaar komt. We zullen u via deze website en de nieuwsbrief informeren zodra het nieuwe filmpje online staat.