2de Bijeenkomst Winkelgebied Heerenveen

31 mei was de tweede bijeenkomst over het winkelgebied in Heerenveen. Weer een druk bezochte avond met veel inwoners en ondernemers die enthousiast meedachten. Jeroen Marseille van het bureau Marseille Buiten – het bureau dat de plannen uitwerkt – gaf een presentatie. Hierin liet hij zien wat er de eerste keer opgehaald is en wat zij daaruit gehaald hebben. Om zo te komen tot de eerste schetsontwerpen waar de 31ste over gesproken is.

De presentatie staat hierbij. Het gaat duidelijk om schetsontwerpen, dus geen definitieve tekeningen. Ideeën die nog kunnen veranderen en aangepast worden.

31-5 atelier 2

Zonder het bijbehorende verhaal is de presentatie misschien niet altijd even duidelijk, maar het laat zeker wat zien van de ideeën.

Ook bij de eerste bijeenkomst zijn er presentaties geweest, van Jeroen Marseille en van Andre Gout, stedenbouwkundige van de gemeente Heerenveen.

Die presentaties zijn hier ook te bekijken.

Presentatie Gemeente Heerenveen 1e werkatelier 19 april 2023

Presentatie Gemeente Heerenveen 1e werkatelier 19 april 2023

Alle presentaties zijn gemaakt voor de Ateliers en zijn ideeën en voorstellen, dus geen concrete uitgewerkte voorstellen. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden.